fbpx

Монтаж и обслужване на ултрафилтриращ диспенсър за питейна вода АкваСпот

Услугата АкваСпот включва безплатен монтаж на ултрафилтрираща диспенсърна машина и периодично, профилактично обслужване. Екипът на АкваСпот има грижата за това изцяло без допълнителни разходи и ангажименти от страна на клиента – той трябва само да осигури достъп до помещението.

Какво се случва при първоначалния монтаж на UF диспенсър?

Първо посещение на място

 

 • избор на най-подходящо място за монтиране на UF диспенсъра, съобразено с най-удобния източник на вода и интериора на помещението;
 • избор на най-добрия начин за монтиране на захранващ маркуч (тръбичка с диаметър 6 мм), който свързва водоизточника с UF диспенсъра;

Второ посещение на място

  • бърз монтаж на ултрафилтриращ диспенсър АкваСпот и собствен акваспот – място за чиста питейна вода в неограничени количества.

   

  Какво представлява периодичното обслужване?

  =

  Дезинфекция с озон

   

  Прави се на 3 – 6 месеца

  A

  Смяна на филтърни тела

   Прави се на 6 – 12 месеца

    

   Какво е необходимо от страна на клиента при периодичните посещения за профилактика на ултрафилтриращия диспенсър АкваСпот?

   Да осигури достъп до диспенсърната машината

    Предупреждаваме клиентите си достатъчно рано преди всяко посещение и се съобразяваме с графика и заетостта им. Ако има забавяне при извършване на периодичното обслужване, то ние вече сме го планирали  и няма да се отрази на качеството на водата, което клиентът получава от АкваСпот.